+36 59 328 202
celbeton@gmail.com
5331 Kenderes
Vasút út 5/A.

Termékeink, gépeink

A készbeton előállítása egy új 2017-es gyártású TEKA THZ 750/500 típusú géppel történik,amelyet számítógép vezérel, mellyel a mai kornak megfelelő, minden igényt kielégítő késztermék (beton) állítható elő.

A gép külön-külön mérlegeli az adalékanyagokat az előre beállított receptúra szerint. Teljesítménye 30 m3/óra. A kavics adagolását egy JCB homlokrakodóval oldjuk meg.

A Célbeton Kft többféle betonterméket állít elő: vasalt betonoszlopokat, többféle zsalukövet, járdalapot illetve gyeprácsot különböző méretekben. Ezek a termékek is már bevizsgálásra kerültek és elkészült az ÉMI Nonprofit Kft által kiadott Építőipari Műszaki Engedély.

A zsaluanyag,illetve az asztalosipari termékek előállítása,egy Wood-Mizer Lt típusú PLC vezérlésű rönkhasító szalagfűrész géppel történik, fenyőrönkből, illetve többféle méretű fenyő prizmából. A „méretre vágás” szolgáltatásunk nagyon keresett. Esetenként egyéb más fafajtákat is feldolgozunk.

A készbeton szállítását a cég saját tulajdonban lévő betonmixerekkel, illetve platós darus terepes billencs tehergépkocsival oldja meg. A beton alapanyag beszállításhoz (ömlesztett áruk, osztályozott kavics, homok) a cég rendelkezik saját nyerges billenős járműszerelvénnyel.

Csíki Endre
Ügyvezető